Allegro

Restorani Allegro posedon ambient të vaçantë me ngrohtësi shtëpie që ofron shumë komoditet. Ushqimi i takon një cilësie të lartë dhe për çdo ditë mund të pyesni për specialitetin e ditës i cili është i vaçantë për secilën ditë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso22 vlerësime mes 4.27

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme