Route 66 (Pejë)

Route 66 pas suksesit që ka bërë në Pejë dhe në gjithë Kosovën , së shpejti pritet të hapët edhe në Tiranë.I përbërë nga një stafë profesional dhe duke ofruar shërbime të shpejta dhe cilësore u bë vend I dëshiruar nga sgumë gjenerata.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: fast food

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme