Apollonia

Hotel Apollonia është hotel relativisht i ri në kryeqytet karakteristik për arkitekturën e tij moderne dhe qetësinë që e rrethon. Enterireri është i dizajnuar mbi principin e linjave të thjeshta që asocioniojnë në pastërti. Mbi 60 piktura të madhësive të ndryshme bëjnë pjesë në dekorin e hotelit. Shëbimet dhe oferta e hotelit është e volitshme andaj vlenë të vizitohet.

Hoteli ka edhe restorantin e vet i cili ofron një meny të pasur me varietet specialitetesh tradicionale dhe ndërkombëtare.

Kategoria:

4 Yje

Rangu i çmimeve:

Hotel Apollonia ofron dhoma për 1 person me çmim 60 €,dhoma për 2 persona 70 €,apartmenti 90€,rezidenca 120€.

Pajisjet përcjellëse:

Ky hotel posedon një sallë konferencash, restorant,TV sallen,cafe-bar,parking veturash me mbikqyrje 24 orëshe.

Vendndodhja:

Hotel Apollonia gjendet në Lagjen e Trimave në Prishtinë përgjatë magjistralës Prishtinë-Podujevë.

Dhomat:

Hoteli ka 33 dhoma me shtretër francez, me shtrat 1/1 te pajisur me internet, mini-bar, tv kabllor, dush, vaska, jaccuzi etj.

Restoran:

Në kuadër të këtij hoteli ka edhe restorant menyja e tij është e pasur me varietet specialitetesh tradicionale dhe ndërkombëtare.

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso10 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme