Ambasador

Gjendet në pjesën qendrore të Prishtinës. Ambienti i brendshëm e bën të përshtatshëm për verime dhe ngjarje të ndryshme në biznes. Ofron dhoma elegante në dizajn, të rehatshme për gjum. Çmimet mund të bëhen sipas marrëveshjes, kurse për grupe ofron zbritje.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: konferencë, fitnes, wifi, parking

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso17 vlerësime mes 3.24

Komentet (2)

  • ramiz(para 9 viteve)

    far smundjesh sheron banja

    0 vlerësime mes 0.00
  • ramiz(para 9 viteve)

    far smundjesh sheron banja

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme