Baci

Njëri ndër hotelet më luksoze në Prishtinë. Me një ambient modern dhe komoditet të lartë, posedon 17 dhoma dhe 5 apartamente. Ofron 10 përqind zbritje për grupe.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso10 vlerësime mes 3.20

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme