Rudi Group

Rudi Group është një kompleks turistik në Bogë i cili ofron mundësi për pushime dhe rehati në kamp-shtëpizat e veta personale. Përpos kamp-shtëpizave, kompleksi ka edhe restaurantin e vet. Kampshtëpizat kanë parking të veçantë, skarë, çadër e terrace, ndërsa brenda janë të pajisura me banjo dhe televizion satelitor. Në sezonin dimror Rudi Grup ofron shkollë të skijimt dhe pajisje për skijim, ndërsa në sezonin veror mund të huazohen biçikleta, apo të rezervohen vende në shëtitje e organizuara me ciceron përcjellës. Përpos kësaj në Rudi Grup, organizohen mbrëmje kulturore në TV sallën e përbashkët, ku po ashtu mund të luhen lojëra si shahu, domino e pikado. Jashtë sallës, shpesh organizohen edhe mbrëmje me kitarë rreth zjarrit.

Për sezonin dimror ky kompleks ka oferta speciale. Në mes të tjerash programit zbavitës ju janë shtuar edhe mbrëmjet e vallëzimit.

Për sezonin dimror Rudi Group ofrojnë paketë aranzhmane me çmime speciale.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: kamp-shtëpiza, natyrë, konferencë, mal, skijim

Lokacioni: Boga Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso23 vlerësime mes 3.57

Komentet (1)

  • bahri(para 11 viteve)

    shum i bukur

    2 vlerësime mes 4.50

photo

Ngjarjet e ardhshme