Denis

Ambient i qetë me pamje të bukur të qytetit nga terasa.

Dhomë për një person / dy persona / tre persona / katër persona,

apartament,residencë,sauna me avull nëpër dhoma, sauna e thatë neper dhoma,jacuzzi etj.

Organizojnë sheti nëpër qytet dhe nëpër Kosovë për grupe.

Mengjesi,24 ore recepcion,restoranti,sallë për konferenca,garazhe nentokësore,free wireles,minibar,larja e rrobave,

TV kabllovik me kanale vendore dhe nderkombetare.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: restoran, saunë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso17 vlerësime mes 4.29

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme