Begolli

Hotel Begolli gjendet afër qendrës së qytetit në Prishtinë, në pjesën e vjetër të qytetit (pranë Gjyqit të Qarkut). Muzeu kombëtar, Teatri, restorane dhe bare të ndryshme gjenden në afërsi ecjeje të hotelit.

Hoteli ofron 28 dhoma me dizajn evropian.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso28 vlerësime mes 3.82

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme