Begolli

Hotel Begolli gjendet afër qendrës së qytetit në Prishtinë, në pjesën e vjetër të qytetit (pranë Gjyqit të Qarkut). Muzeu kombëtar, Teatri, restorane dhe bare të ndryshme gjenden në afërsi ecjeje të hotelit.

Hoteli ofron 28 dhoma me dizajn evropian.

Dhomat:

28

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso28 vlerësime mes 3.82

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme