Sirius

Hotel Sirius është vendi ideal për takime, pavarësisht nëse këto janë takime të shitjes, konferenca, takime biznesi apo takime joformale me bashkëpunëtorët tuaj. Suksesi juaj është pasioni ynë. Mysafirët do të flenë mirë Hotel SIRIUS. Konsideroni hotelin Sirius si partnerin tuaj në planifikimin e takimeve – ne jemi ekspertë të organizimit të eventeve, të përkushtuar që të ju ndihmojmë në planifikimin dhe organizimin e takimeve, konferencave apo takimeve private të suksesshme dhe të paharrueshme.

Lokacion i përshtatshëm në qendër të Prishtinës, nga ku mysafirët mund të kenë qasje të lehtë në të gjitha vendet interesante. Shijoni darkën në restorantin tonë të vendosur në katin e 8, një njësi luksoze me të gjitha komoditet ku mysafirët do të mrekullohen nga pamjet madhështore të Prishtinës.

Ndjehuni rehat në sallat tona të konferencës dhe biznesit, plotësisht të pajisura me pajisjet më të avancuara digjitale.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: hotels, sirius

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso9 vlerësime mes 4.56

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme