Prishtina

"Hotel Prishtina" eshte nje nder hotelet me prestigjioze, ne Prishtine. Me arkitekturen e tij unike, te projektuar ne menyre origjinale, me paisje bashkohore, ne menyre perfekte kombinohet eleganca dhe thjeshtesia e nje ndertimi neoklasik.

Me tradite familjare prej dekade dhe i pozicionuar ne menyre perfekte, Hotel Prishtina eshte i njohur si pike referimi, si nje nga hotelet me mikprites te kryeqytetit, i cili u ofron mysafireve te tij nje eksperience te jashtezakonshme, si dhe me te miren nga kultura shqiptare.

Hotel Prishtina ndodhet ne zemren e kuartit me te rendesishem te kryeqytetit, perballe nderteses se re te Qeverise, vetem disa hapa nga obelisku i pavaresise "NEWBORN", qendra tregtare "Pallati i Rinise", Stadiumi i Prishtines, Banka Qendrore e Kosoves, sheshi "Zahir Pajaziti" dhe sheshi Nena Tereze, Teatri Kombetar, ndertesa e Parlamentit dhe Qeverise, Zyra Qendrore e Keshillit te Evropes, Biblioteka Kombetare Universitare e Kosoves, Galeria e Arteve.

Nga "Hotel Prishtina" 10 minuta ecje ne kembe arrihet ne pjesen me te vjeter te qytetit te Prishtines, e njohur si "Carshia e Vjeter", ne te cilen gjenden tri xhamite: xhamia e Mbretit, xhamia e carshise (ndertesa me e vjeter ne Prishtine) dhe xhamia e Jashar Pashes, pastaj Sahat Kulla, hamami (ne renovim), shadervani, Muzeu i Kosoves, si dhe Muzeu Etnologjik.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso11 vlerësime mes 2.55

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme