Univers

Bënë pjesë në grupin e hoteleve dhe restoranteve më të mirë në këtë qytet i cili ofronë shumë mundësi qetësie e zbavitje.është përballë liqenit Drini i Bardhë ku ëhtë e vendosur terrasa moderne në formë plazhi e paisur me barka lundruse,terrene sportive,pishinë etj. Ndërsa mbrapa ka një pamje malore gjë që e bënë mjaftë atraktiv në qdo stinë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Vërmica Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso5 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme