Sharri

Hotel Sharri asht hotel luksoz në Prevallë. Gjendet në naltësi mbidetare prej 1200m, në nji ambient jashtëzakonisht të bukur të maleve të Sharrit. Ka 20 dhoma ekskluzive, 11 apartamente dhe 2 restorane me pamje madhështore të maleve të Sharrit. Dhoma e konferencave ka vend për 200 njerëz dhe asht e pajisun me tana mjetet për prezentim.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: konferencë, parking, wifi, restoran, mal, natyrë

Lokacioni: Prevalla Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso53 vlerësime mes 3.91

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme