Trofta

Hotel Trofta ka sipërfaqe rreth 5 ha dhe shtrihet ne Veri-Perëndim të Kosovës, pranë maleve të larta të Istogut.Hoteli ka një kuzhinë mjaft të pasur për përgatitjen e ushqimit, banakun, separenë, tarasën , recepsionin si dhe 7 dhoma për mysafirë brenda hotelit . Ne kompleksin hotelier gjinden edhe 6 bungallova me 12 dhoma për mysafirë, që janë të ndërtuara buzë liqeve me peshq dhe paraqesin një atraksion për vizitorë.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: peshk, troftë

Lokacioni: Istog, në regjioni: Pejë

Vlerëso26 vlerësime mes 3.73

Komentet (1)

  • leonora(para 9 viteve)

    shumm me pelqenn Troftaa

    1 Vlerëso mes 5.00

photo

Ngjarjet e ardhshme