4 yjet 2

Hotel 4 yjet veqohet për pastërtinë,ngrohtësisë dhe shërbimet cilësore.Përveq dhomave posedon edhe 2 salla të mëdha për ahengje të ndryshme familjare, seminare dhe konferenca.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso13 vlerësime mes 3.08

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme