Motel-restorant Koha

Një motel me dizajne të kohës brenda dhomave, me një restorant nga druri i cili njihet për përgaditjen e shijshëm të ushqimit të freksët. Me një siguri maksimale në parking dhe me terrast e bukura konsiderohet ndër më të kompletuarit në këtë pjesë

Lexo më shumë

Lokacioni: Gllogoc Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme