Motel-restorant Aviana

Motel-restorant Aviano gjendet shumë afër qytetit të Gjakovës i cili ka disa dhoma, një resotrnat të qetë dhe një sallë për ahengje. Aty shërbehet meny internacionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso10 vlerësime mes 3.70

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme