Jakova

Hotel Jakova me formën e kalasë është njëri ndër hotelet e njohura në këtë qytëet i cili ka filluar së funksionuari që nga viti 1999. Përveq dhomave të freksta dhe moderne ka edhe një restorant antik me meny internacionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso12 vlerësime mes 4.33

Komentet (1)

  • arben(para 10 viteve)

    ej a ban ni pyetje sa osht mimi per naten e vitit te ri per 2 persona

    2 vlerësime mes 4.50

photo

Ngjarjet e ardhshme