Ura e Fshajtë

Ura e FshajtŽ ŽshtŽ urŽ qŽ i takon shek 18-tŽ dhe ndodhet nŽ mes tŽ fshatit Dol, 19km larg GjakovŽs nŽpŽr tŽ cilŽn kalon lumi Drini i BardhŽ.

Ky lum ka ujŽ dhe kanion shumŽ tŽ bukur. NŽ kŽtŽ...

Lexo më shumë
Vlerëso10 vlerësime mes 2.7

Komentet (1)

  • Shpend Gjugja(para 7 viteve)

    Kjo Ure Eshte E rindertuar Gjat L2B. Eshte ne rrethinen e Gjakoves,7km Larg Gjakoves Ne magjistralen Gjakove- Prizrenm, Saktesisht ne fshatin Fshaj

    1 Vlerëso mes 4

photo
mbrapa

Ngjarjet e ardhshme