Filikaqa

Filikaqa asht bar i sportit që gjendet në zemrën e Prishtinës. I vendosun në lagjen Pejton, Filikaqa asht i dizajnuem për t’ia përmbushë andrrat e cilido dashamiri të sportit. Me nji total prej 26 ekraneve televizive HD, duke përfshirë këtu edhe projektorë gjigantë, plazma TV e LCD (madje, madje edhe TV ekranet në toalete)

Përpos që Filikaqa i shfaq të gjitha ligat e futbollit dhe ngjarjet kryesore sportive botërore, të premteve shndërrohet në Karaoke Bar.

Në mes të tjerash, Filikaqa shërben ushqim, kryesisht amerikan .

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: sport, bar, karaoke

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso12 vlerësime mes 4.25

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme