Baileys

Baileys është një nga kafiteritë ma t’frekuentume prej t’rinjve prizrenas. E vendosur në qendër të qytetit, lokali ka dizajn me frymë moderne dhe nji terracë të gjelbrume. Të dy këto elemente arrijnë ta krijojnë nji atmosferë të kandshme, të cilës i shtohet shërbimi i mirë prej orëve të hershme, deri në natën e vonë. Përveç llojeve të kafesë italiane, në Baileys (qysh indikon edhe vet emri i këtij bari) keni një zgjedhje të pasun të pijeve alkoolike dhe freskuese.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: bar, kafe, kafiteri, Prizren, qendër, Shadërvan

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso2 vlerësime mes 3.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme