Bukka (përpara OutBack - Te Kaqa)

Te Kaqa gjendet në zonën e njohur të kryeqytetit të quajtur kafet e vogla. Karakteristikë e tij është oborri i gjërë i dizajnuar me motive tradicionale nga guri. Gjatë stinëve të nxehta gjelbrimi i mirëmbajtur e bën oazë tërheqëse. Por Kaqa ka jëtë shumë intenzive gjatë natës kjo si rezultat i ofertës së gjerë të pijeve alkoolike dhe atyre freskuese. Ambijenti i brendshëm është komod i hapur, i dizajnuar në linja të thjeshta ku dominon druri. Nëse jeni adhurues të muzikës live dhe Dj-ëve atëherë e premtja Te Kaqa mund të jetë zgjedhje e mirë.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: kopsht, bar

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso2 vlerësime mes 3.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme