Bar Qershia

Qershia është një kafiteri në të cilën gjejnë vetën njërez të të gjitha moshave andaj gjithnjë krijohet një atmosferë e ngrohtë gjatë tërë javës. Ka një dizajn të veçantë dhe relaksues ku mund të freskoheni me pije alkoolike dhe joalkoolike.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: bar, cafe, pije alkoolike

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme