Lounge

Me një terras të freskët Lounge është një kafiteri e ndrequr në stilin klasik.Me një pasterti minimale ofronë kokteje të ndryshme por edhe pije freskuse dhe alkolike.Po ashut, për musafirët grupor ofronë zbritje të qmimeve për 10 %.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: bar, kafe, terracë, pije, mbramje

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso1 Vlerëso mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme