Sokoli e Mirusha

I konvertuar nga një banesë në pub, Sokoli e Mirusha është i dizajnuar në linja të thjeshta, detaje sharmante dhe ngjyra të ndritshme. Ka gjithashu një hapsirë të veçant për ata që nuk konsumojnë duhan. Sokoli e Mirusha gati cdo natë organizon performanca nga band-e muzikore të vendit, kryesisht jazz. Pranë ka një terracë e cila aktivizohet gjatë stinëve të verës.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: pub, bar

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso11 vlerësime mes 4.64

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme