Jaha

Një motel-restorant i njohur në këtë qytet i cili është i vendosur në hymje të qytetit i cili njihet si vend tradicional i verës dhe rakis.Moteli ofronë dhoma për fjetje të rehatshme. Po ashtu, nga aty ka mundësi të kalorohet në 5 000 hektar vreshta.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: motel, restoran

Lokacioni: Rahovec, në regjioni: Prizren

Vlerëso5 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme