Motel-restorant Ura e Shenjët

Motel-restorant Ura e Senjët gjendet afër Urës së Shenët e cila sipas legjendës është bërë nga sakrifica njerëzore. Përveq disa vikendicave shumë të bukura,të rrethuara me gjelbrim, posedon edhe një restorant elegant,stafi i të cilit ka tradit rreth shërbimeve cilësore,mikpritjës dhe pastërtisë.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: motel

Lokacioni: Rahovec, në regjioni: Prizren

Vlerëso2 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme