Fellini

Enjoy coffee, a hot breakfast or even a quick morning sandwich followed by our wonderful dessert menu. A distinctive variety of pastries and traditional favorites available for you all day, just make a call. A comfortable atmosphere in a quaint setting allows for an enjoyable and relaxing experience, at the city center.

Read more

Tags: pastry, bakery

Location: Prishtina, in Region: Prishtina

Rating28 ratings Avg. 4.18

Reviews (3)

 • Sadbere(para 10 viteve)

  ju pergezoj per resotrantin qe ekeni hapur tash ju uroj qe gjithmon te keni pun dhe ju uroj pun te palodhur.Dhe deshta tju lutem diqka nese bon (A JU DUHET PUNTORE--- SE JAM E INTERESUAR ME PUNU TE JU) NESE KENI NEVOJ ME TREGOG NE FACEBOOK --sadbere gashi-- TUNG KLM ju pres

  5 ratings Avg. 3.40
 • gazmend sulejmani(para 11 viteve)

  mirmengjes, e kam porosit dje nje torte tek ju dhe kam pas me ardh ora 8.45 me mar.po jam ne pun dhe duhet te punoj ma gjat,kshtu qe a muna me ardh me mar torten ne ora 11.30.nuk pata numer telefoni per at po ju shkruj permes e-mailit, a ka mundsi me ma kthy e-mail nese osht ne rregull me ardh ora 11.30,

  3 ratings Avg. 1.33
 • Rina Mehana(para 11 viteve)

  Desha qe me rastin e datelindjes sime te bleja nje torte me winx,dhe desh tiu pyesja sa kushton.

  2 ratings Avg. 3.00

photo

Upcoming Events