Begolli

Hotel Begolli is located by the old town, near the District Court in Prishtina.

In walking distance from the hotel, you can find the National Museum, National Theatre, bars, restaurants and financial banks.

The hotel offers 28 rooms.

Read more

Location: Prishtina, in Region: Prishtina

Rating28 ratings Avg. 3.82

Reviews (1)

  • Ankita(para 9 viteve)

    thotebNjeri nder ata dhjete ushatre te radhitur ne oborrin e Kazermes per te dal ne qytet ishit edhe ju vet . Ndoshta ju kujtohet se sa mire i qepeshim Shinjellat duke qeshur dhe duke u mahnitur me njeri tjetrin .Besoj qe sikur per mua edhe per juve emri im eshte i paharruar edhe sot, ka mbetur ne kujtesen tende edhe sot si emer ,emri im .me quajn Qele Krasniqi me origjin nga Peja po une jam vet ai Qela Nysret . Ju pershendes ju lere juve qe edhe ju pak ti kujtoni ato qaste qe nuk ishin hiq te lehta per ne te dy.

    0 ratings Avg. 0.00

photo

Upcoming Events