Skenderaj

Skenderaji ndodhet në qendër të regjionit të Drenicës, në veriperëndim të Prishtinës. Skenderaji zë një hapsirë prej 378 km2 dhe në të jetojnë rreth 72,600 banorë dhe ka popu

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: Skenderaj

Lokacioni: Skenderaj, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso3 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Kah me dalë në Skenderaj

 

Hotele dhe bujtina në Skenderaj

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme