Brezne

Breznë është një fshat i vogël në komunën e Dragashit/Sharrit në jugun e Kosovës. Ky fshat ka 380 shtëpi dhe 3000 banorë. Në këtë fshat ndodhet edhe Liqeni i Breznës.

Lexo më shumë

Lokacioni: Brezne Dragash, në regjioni: Prizren

Vlerëso5 vlerësime mes 4.40

Komentet (1)

  • opojari(para 11 viteve)

    harroni te thoni qe fsh. Brezne eshte fshati ma i bukur dhe me i lumtur ne kosove se edhe qikat i ka me te bukura ne kosove

    9 vlerësime mes 3.78

photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme