Brezovica

Brezovica është fshat në komunën e Shtërpcës dhe njëherit është qendra më e rëndsishme turistike për sportet dimërore. Brezovica shtrihet pranë maleve të Sharrit dhe ka lartës

Lexo më shumë

Lokacioni: Brezovica Shtërpce, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso11 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme