Viti

Vitia ndodhet në juglindje të Kosovës në kufirin me Maqedoninë. Përderisa qendra eshtë e rrafshët, fshatrat përreth janë të rrethuara me male. Krejt kjo zë një hapsinë prej 300 km2 dhe

Lexo më shumë

Lokacioni: Viti, në regjioni: Gjilan

Vlerëso4 vlerësime mes 4.25

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Kah me dalë në Viti

 

Hotele dhe bujtina në Viti

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme