Zhegër

Fshati Zhegër gjendet në magjistralën Gjilan- Ferizaj, 12 km larg nga Gjilani. Zhegra konsiderohet fshati i parë, hyrje në Grykën e Karadakut, më tutje pasojnë fshati Pidiq dhe Shurdhan. Lumi Karadak përshkon Z

Lexo më shumë

Lokacioni: Zhegër Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso14 vlerësime mes 4.36

Komentet (1)

  • igballe(para 10 viteve)

    fshati Zheger eshte fshat me vler .ai eshte me i bukuri dhe me i pashmi. Fshati Zhegereshte fshati me i madh ne rajonin e qytetit te Gjilanit.

    5 vlerësime mes 3.80

photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme