Podujevë

Komuna e Podujevës shtrihet në pjesën veri-lindore të Kosovës dhe përbehet nga fushëgropa e Llapit, pjesët kodrinoro-malore të malit të Albanikut në perëndim dhe maleve lindore Kosovare në

Lexo më shumë

Lokacioni: Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso5 vlerësime mes 4.60

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Kah me dalë në Podujevë

 

Hotele dhe bujtina në Podujevë

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme