Rugova

Rugova është një parajsë e vërtete me natyre magjepse dhe me terren shume të përshtatshëm për sportet si ngjitja në shkëmbij, pushtimi i majave, skijimi, shpeologjia, kampingu. Rugova me malet madh&am

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: Rugova

Lokacioni: Rugova Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso2 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Kah me dalë në Rugova

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme