Deçan

Deçani asht komunë në pjesën perëndimore të Kosovës që gjendet pranë Bjeshkëve të Nemuna, male këto që ngriten mbi lumin Lumbardh të Deçanit.

Lexo më shumë

Lokacioni: Deçan, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso5 vlerësime mes 2.80

Komentet (1)

  • Albina(para 11 viteve)

    Vendi me i bukur per ta vizituar....Decani

    0 vlerësime mes 0.00

photo

 

Kah me dalë në Deçan

 

Hotele dhe bujtina në Deçan

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme