Fushëmali/Poliçkë

Fushëmali/Poliçka është vendbanim i cili shtrihet rreth 30 km në verilindje të Kamenicës në rranzë jugore t’malit Kitka. Në këtë fshat u vendosën shumë familje të cilat u d&

Lexo më shumë

Lokacioni: Fushëmali/Poliçkë Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso6 vlerësime mes 3.67

Komentet (1)

  • Ekrem Jakupi(para 9 viteve)

    Policka asht vend lindja e Kadri zekes, dhe adht Vendelindja edhe e Molla Riza Polickes ose Rizah Shurdhani

    0 vlerësime mes 0.00

photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme