Prevalla

Prevalla ndodhet 28 km larg Prizrenit. Ky është vend i vecantë turistik pasiqë është qendër e rëndësishme skijimi edhe pse nevoiten investime në infrastrukturë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prevalla Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso13 vlerësime mes 4.31

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Hotele dhe bujtina në Prevalla

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme