Letnica

Fshati i ndërtuar përgjatë malit Karadak, Letnica, shënon kufirin me Maqedoninë. Letnica, është e shpërndarë në tri kodra me vegjetacion të bujshëm dhe staza tërheqëse për shetitje

Lexo më shumë

Lokacioni: Letnica Viti, në regjioni: Gjilan

Vlerëso3 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme