Badovc

Liqeni artificial i Badovcit gjendet 13km prej Prishtinës në magjistralën Prishtinë-Gjilan. Ky liqe ushqehet me ujë nga lumi Gracanska.Ky liqe furnizon një pjesë të madhe të komunës së Prishtinës, mirëpo gjithashtu vizitohet shpesh nga peshkatarët. Gjatë sezonit veror, Badovci bëhet pikë pushimi për qytetarë nga anë të ndryshme të Kosovës. Keni kujdes dhe puesni nëse lejohet peshkimi pasiqë në sezona të caktuara gjatë shumimit të peshqive mund të dënoheni për peshkim.

Lokacioni: Badovc Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso2 vlerësime mes 4.00

Komentet (1)

  • xhema(para 10 viteve)

    qysh bre germia osht artificial edhe ky a

    0 vlerësime mes 0.00

photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme