Drenoc

Në Dranoc ndodhet kulla e Mazrekajve e cila shërben si qendër kulturore, dhe ju ofron imazhin se si jetohej në kulla. Aty mund të shërbeheni në forma të ndryshme mund të ju sigurohet fjetje, salla e konferenca

Lexo më shumë

Lokacioni: Drenoc Deçan, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso4 vlerësime mes 2.50

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme