Istog

Istogu ndodhet në pjesën veriore të Dukagjinit me 56.000 banorë dhe me sipërfaqe prej 453.84 km2. Istogu është vend rural dhe shumica e popullsisë merren me agrokulturë dhe njihen për kultivimin e pemë

Lexo më shumë

Lokacioni: Istog, në regjioni: Pejë

Vlerëso5 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Hotele dhe bujtina në Istog

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme