Kamenicë

Komuna e Kamenicës/Dardanës, komunë kjo me 523 km 2, është e pozicionuar në pjesën më lindore të Kosovës. Një pjesë e madhe e saj është e kufizuar me Serbinë. Popullsia prej rreth

Lexo më shumë

Lokacioni: Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso13 vlerësime mes 3.15

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Kah me dalë në Kamenicë

  • No ImageRestorant - Pishina ShkodraShkodra është një restoran i hapur në vitin 2001, special për ofertën e tij e cila përfshinë disa pishina noti, kopshtin e gjelbruar dhe... Komentet (0)
  • Mini Bahqja (Foto nga: Labinot Gashi)Mini BahqjaMindi Bahqja është restaurant tradicional që gjendet në fshatin Kushutnicë. Komentet (0)
  • Haliti (Foto nga: Labinot Gashi)Haliti S.MHaliti S.M është restoran i vendosur në qendër të qytetit. Komentet (0)

 

Hotele dhe bujtina në Kamenicë

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme