Keçekollë

Keqekolla është fshat i vogël në Gollak 20 km distancë nga Prishtina. Rruga deri aty është e mirë, natyra e dendur dhe me male shihet në të dyja anët. Në pamje të parë Keqekolla duket e

Lexo më shumë

Lokacioni: Keçekollë Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso3 vlerësime mes 4.33

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme