Batllave

Batllava është liqe artificial në komunën e Podujevës dhe furnizon me ujë të pijshëm Podujevën dhe Prishtinën. Ndodhet 33km në distancë nga Prishtina. Në të poahtu ndodhet edhe penda e

Lexo më shumë

Lokacioni: Batllave Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso2 vlerësime mes 4.50

Komentet (2)

  • kosovarja(para 9 viteve)

    esht shum vend i bukur do te deshiroja edhe une te juetoj ne nje vend te till

    0 vlerësime mes 0.00
  • linda(para 10 viteve)

    jemi krenar qe kemi nj vend te till

    6 vlerësime mes 3.33

photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme