Kllokot

Kllokoti ndodhet 6 km në veri të Vitisë, në mes të magjistrales Gjilan-Ferizaj, rreth 50km në jug-lindje të Prishtinës. Kllokoti njihet per Bajën e Kllokotit, burimin termal dhe fabriken e ujit mineral ‘Kl

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: Kllokot

Lokacioni: Kllokot Viti, në regjioni: Gjilan

Vlerëso1 Vlerëso mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Hotele dhe bujtina në Kllokot

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme