Batushë

Gjendet afër Junikut n'magjistralen Gjakovë-Pejë 20 km në veriperëndim të Gjakovës. Batusha nuk është fshat i madh, ka vetëm një rrugë të vetme dhe ana e majtë e fshatit pothuajse ë

Lexo më shumë

Lokacioni: Batushë Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso2 vlerësime mes 4.50

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme