Lipjan

Qyteza e Lipanit ndodhet në pjesën qëndrore të Kosovës dhe përfshin një territor prej 442 km2. Numri I përgjithshëm i popullsisë së Lipjanit konsiderohet të jetë 76.000 me shumicë shqip

Lexo më shumë

Lokacioni: Lipjan, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso4 vlerësime mes 2.50

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Kah me dalë në Lipjan

 

Hotele dhe bujtina në Lipjan

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme