Livoq i Epërm

Livoqi është fshat që gjendet në hyrje të Gjilanit (rreth 3km larg Gjilanit, kthesa e parë në të majtë), magjistralja për Prishtinë. Fshati është i rrethuar prej ujërave duke fillu prej

Lexo më shumë

Lokacioni: Livoq i Epërm Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso6 vlerësime mes 3.17

Komentet (1)

  • Mergimtari nga Livoqii i Eperm(para 9 viteve)

    Livoqi i eprm sht vedi ku kam lind e jam rrit, ku dhe vazhdoj te jetoj me kujtimet e jetes time. Livoqi i eperm ka edhe nje histori te bujshme, ku nder te tjerat tradit e ka pas mik pritjen ne odat e vogla, por qe priste shum miq e kalimtar te rastit. Livoqi i eperm kishte edhe emna te medhenje qe kontribuan per te drejtat e per lirin e Kombit ton, ku po e veqojm deshmorin e kombit te luftes se fundit FADIL jAKUPI FATBARDHI, pra kem me se te krenohemi, dhe une krenohem qe jam pjes e ketij fshati.

    4 vlerësime mes 4.75

photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme